Ansøgning om godkendelse til lærepladser

Uddannelse
 
CVR
 
Virksomhed

 
Lærested
 
Uddannelsesansvarlig  
Telefon
E-mail

 
Ansøgningsdato 23-01-2022

Oplysninger om virksomheden


 

Er der butik direkte ved virksomheden?Ja: Nej:
Omsætning i %detail 
Omsætning i %engros 


 

BESKÆFTIGEDE:ANTAL:
Ansatte faglærte i alt (inkl. indehaver/direktør) 
Faglærte fuldtids bagersvende 
Faglærte deltids bagersvende 
Faglært deltid - Antal timer pr. uge 
Faglærte fuldtids konditorsvende 
Faglærte deltids konditorsvende 
Faglært deltid - Antal timer pr. uge 
Foreligger der dokumentation for svendenes uddannelse? 


 

VirksomhedstypeAfkryds gerne flere
Bageri:
Konditori:
Bageri & konditori:
Hotel:
Café:
Hospital/plejehjem:
Industribageri/konditori:
Kantine:
Engros:
Andet 


 

Egenkontrol
Yderligere kommentarer
helt i orden:  
acceptabel:  
ikke acceptabel:  


 

Hvis I tidligere har været godkendt under et andet CVR-nummer, så angiv det her: 
Hvis I tidligere har været godkendt på en anden adresse eller et andet navn, så angiv det her: 


 

VIRKSOMHEDEN ØNSKER GODKENDELSE TIL FØLGENDE TRÍN OG SPECIALER
Bagværker:
Håndværksbager:
Konditor:
Detailbager:

Oplysninger om uddannelsen


 

Trin 1, bagværker - udfyldes kun hvis der ønskes godkendelse hertil
Mål for trinnet:Afkryds mulig periodemæssig beskæftigelse inden for området
DagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan gennemføre renholdelsesprocedure, i forhold til egenkontrol og program: : : :
Eleven kan assistere ved alle produktionsområder og har indsigt i samarbejde mellem produktion og salgsområde: : : :
Eleven kan på rutine niveau fremstille cremer, fyldninger og halvfabrikata, der indgår i produktionen.: : : :
Eleven kan planlægge egen daglige produktion samt beherske alle produktionsmetoder, der anvendes i virksomheden.: : : :
Eleven kan selvstændigt forestå produktionen af virksomhedens sortiment inden for små og store kagetyper.: : : :
Eleven kan producere virksomhedens sortiment inden for småkager, mørdeje, snitter og andet flerdagsbagværk: : : :
Eleven kan selvstændigt forestå produktionen inden for halvfabrikata, der indgår i sammenstykning af små og store kagetype: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille forskellige bagte tærter og udportionerede rørte produkter, enten traditionelle eller produkter der er oppe i tiden: : : :
Eleven kan fremstille virksomhedens sortiment inden for flødekager og frugtkager: : : :
Eleven kan selvstændigt forestå produktionen af et sortiment inden for morgenbrødstyper og store hvedebrøds typer.: : : :
Eleven kan foretage receptberegning, dejtilberedning, raskning, udbagning og klargøring til salg af virksomhedens brødsortiment.: : : :
Eleven kan fremstille virksomhedens sortiment af rullede deje: : : :


 

Speciale Håndværksbager - udfyldes kun hvis der ønskes godkendelse hertil
Mål for specialet:Afkryds mulig periodemæssig beskæftigelse inden for området
BRØD PRODUKTIONDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt forestå produktionen inden for hvedebrød, specialbrød og rugbrødstyper.: : : :
Eleven kan selvstændigt håndtere fremstilling af surdeje og hævestykker : : : :
Eleven kan fremstille europæiske brødspecialiteter samt koldt hævede deje.: : : :
Eleven kan foretage receptberegning, dejtilberedning, raskning, udbagning og klargøring til salg af virksomhedens brødsortiment - og redegøre for de kemiske og fysiske processer der er forbundet med dej fremstilling og modning: : : :
RULLEDE DEJEDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt forestå produktion af virksomhedens sortiment af rullede deje, herunder klargøring og bagning og glasering.: : : :
Eleven kan fremstille halv- og helfabrikata af butterdej: : : :
Eleven kan producere hel - og halvfabrikata til og af rullede deje: : : :
KAGE PRODUKTIONDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt fremstille virksomhedens sortiment af rørte og piskede bunde, roulade og kager: : : :
Eleven kan, selvstændigt fremstille virksomhedens sortiment inden for traditionelle tørkager.: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille traditionelle kransekager til fest og mærkedage, samt dekorationsmaterialer af glasur, chokolade og marcipan.: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille virksomhedens sortiment af flødekager, lagkager, frugttærter: : : :
Eleven kan rådgive med hensyn til smag, opbevaring, servering og farvevalg.: : : :
Eleven kan planlægge egen daglige produktion samt beherske alle produktionsmetoder, der anvendes i virksomheden.: : : :


 

Speciale konditor - udfyldes kun hvis der ønskes godkendelse hertil
Mål for specialet:Afkryds mulig periodemæssig beskæftigelse inden for området
Bryllups & festkagerDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt producere et sortiment inden for bryllups- og festekager.: : : :
Eleven kan selvstændigt producere cremer og fyldninger der indgår i bryllups- og festekager.: : : :
Eleven kan fremstille dekorationsmaterialer og blikfang i chokolade og andre spiselige produkter: : : :
Eleven kan selvstændigt producere specialbunde der indgår i store kagetyper.: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille traditionelle kransekager til fest og mærkedage, samt dekorationsmaterialer af glasur, chokolade og marcipan.: : : :
Chokolade & konfektureDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt producere virksomhedens sortiment inden for chokolade & konfekture.: : : :
Eleven kan selvstændigt temperere chokolade til overtræk, æg og andre specialiteter.: : : :
Rørte & piskede produkterDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan selvstændigt fremstille virksomhedens sortiment af rørte og piskede kager inden for traditionelle og europæiske specialiteter. : : : :
Eleven kan forestå produktionen af specialiteter til forskellige højtider inden for rørte kager og sammenstykkede kager.: : : :
Eleven kan fremstille europæiske kager og specialiteter, samt kreere og produktudvikle i forhold til specialbestillinger og temaer: : : :
Eleven kan fremstille rørte og piskede bunde til roulader og andre sammenstykke kager: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille halvfabrikata inden for makron, marengs og hippenmasse: : : :
Dessert og buffetDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan tilrettelægge produktionen samt vejlede i forhold til opbevaring, holdbarhed af desserter: : : :
Eleven kan selvstændigt fremstille et sortiment inden for desserter og/eller anretninger.: : : :
Eleven kan på rutineniveau fremstille et sortiment af bagte tærter og pies både som frokost- og/eller kageprodukter: : : :
Eleven kan selvstændigt styre virksomhedens produktion inden for området samt rådgive med hensyn til smag, opbevaring, servering og farvevalg.: : : :
Eleven kan planlægge egen daglige produktion samt beherske alle produktionsmetoder, der anvendes i virksomheden.: : : :


 

Speciale Detailbager - udfyldes kun hvis der ønskes godkendelse hertil
Mål for specialet:Afkryds mulig periodemæssig beskæftigelse inden for området
ReceptformuleringDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan udforme/beskrive og vedligeholde recepter til produktionen.: : : :
Eleven kan planlægge og udføre fremstillingen af et eller flere produkter selvstændigt i bageriet: : : :
Eleven kan kommunikere omkring og lave præsentation af et produkt: : : :
Produktionsledelse i bageriDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven arbejder med SCM (Supply Chain Management) mellem bageriproduktionen og salgsenhederne/butikker.: : : :
Eleven kan forholde sig til lagerstyring, produktionsstyring og distribution i kombination med Lean.: : : :
Eleven kan medvirke til optimering af forsynings flow mellem bageri og salgsenheder/butik: : : :
Eleven kan være medvirkende til at finde forslag til optimering af flow og udarbejde simple planer for ændringer i bageriet og lager.: : : :
Eleven kan udarbejde løsninger til arbejdsmiljø og organisering i bageriet.: : : :
Syrning og fermenterings kemiDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan juster recepter ud fra viden om melets kemi.: : : :
Eleven kan afkode måleresultat fra farinograf, faldtal & amylograf fra leverandør: : : :
Eleven kan produktionsplanlægge i bageriet og sammensætte et bredt brød sortiment inden for brødgrupperne rugbrød, specialbrød med syrning og mørke/grove brødtyper ud fra kendskab til melets og surdejens kemi.: : : :
Produktionsplanlægning i bageriDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven kan planlægge og styre fleksible principper til indirekte dejføring bl.a. koldt- og langtidshævede deje inden for store og små brødtyper.: : : :
Eleven kan gennemføre grundlæggende svindkontrol og analyse: : : :
Eleven kan anvende grundlæggende metoder til kontrol ved varemodtagelse og lagerstyring.: : : :
Eleven kan anvende gængse hæve-, raske- og syrningsmetoder.: : : :
Eleven kan vejlede i brødprodukter med højt indhold af fibre og kerner.: : : :
Drift og produktionDagligtUgentligtMånedligtSæson
Eleven får kendskab til principper til logistikoptimering i bageriet, herunder flowdiagrammer og Lean: : : :
Eleven har kendskab til planlægning af en dagsproduktion: : : :
Eleven kan korrigere produktionsanlægget i bageriet ud fra viden om råvare, udarbejde simple programmer på maskiner, samt genstarte anlægget korrekt efter driftsstop.: : : :
Eleven kan på basis af viden om Arbejdstilsynets krav til sikring, afskærmning og nødstopskontakter, betjene produktionsanlægget i bageriet sikkerhedsmæssigt korrekt.: : : :

Ansøgers bemærkning: